Kecskés Dorina

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://dorogifutokor.hu/wp-content/uploads/2016/08/kecskés-dorina-1.jpg’ attachment=’175′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Kecskés Dorina vagyok, 11 éves, és az Eötvös József Általános Iskola 6. b. osztályába járok.
Nagyon szeretek sportolni, a futás mellett a jógával próbálkozom.

A Futókörről a szomszédomtól, Nagy Lajostól hallottam, akivel voltunk már néhányszor közösen futni hétvégenként és nagyon megtetszett az ötlet.

A Futóiskolában erőnléti edzések és változatos feladatok vannak. Remélem, hogy ezektől még hosszabb távot fogok tudni futni, még jobb idővel.

Idén a Sulisprinten 1800 méteren a 2. helyezést értem el, és részt vettem az Országfutáson is. Szeretnék én is majd 10 km-t lefutni és versenyen is indulni.

A Futókörbe azért szeretek járni, mert jó a társaság, érdekesek a feladatok és tudok fejlődni a futásban.
[/av_textblock]

[/av_one_full]