Sárdi Tamás

Sárdi Tamásnak hìvnak, 5 éve költöztem Dorogra a feleségemmel, akivel 2 kisfiunk van.
Egész életemben szerepet játszott a sport, kiskoromtól kezdve fociztam, kézilabdàztam, birkóztam stb.

Futni kb. 3 éve kezdtem el, akkor még inkàbb csak a kick-boxot egészìtettem ki vele, hogy jobb legyen az erőnlétem. Nem volt egyszerű. Mikor közel 40 perc alatt futottam le az első 4 km-emet ràjöttem, hogy ezen változtatni kell.

Heti kétszer jártam le a pályára 4-6 km-t futni, majd mikor úgy éreztem, megy ez nekem, beneveztem az első 10 km-es versenyemre, Esztergomban.
Itt annyira megtetszett az egész hangulata, hogy innentől kezdve amikor tudok, részt veszek versenyeken!

Amire az egyik legbüszkèbb vagyok, hogy 2014-ben az Esztergomi Futóművek versenysorozatàban összetettben, a sajàt korosztályomban a 3. helyen végeztem.

2014-ben a màsodik gyermekem születése utàn abbahagytam a kick-boxot és csak a futással foglalkoztam, a kötetlensège miatt.
2015 tavaszán rátaláltam a Dorogi Futókörre, aminek nagyon örültem, mert végre màsokkal is meg tudtam osztani a futàssal kapcsolatos élményeimet és közben rengeteg jó tanàcsot is kaptam a tapasztaltabb futótársaktól.

Az ő segìtségükkel lefutottam nyáron az első félmaratonomat, ami azért is volt különleges, mert àtlagban 40 fok volt. Még egyszer köszönöm Nagy Lajosnak, hogy végig tartotta bennem a lelket és végigfutotta velem a távot!

Jelenleg az újonnan megalakult Dorogi Futókör Futó Szakosztàlyànak vagyok a szakvezető helyettese.

Szeretném, szeretnénk ha itt Dorogon is közelebb tudnànk hozni egymàshoz a futni szerető embereket, hogy egymàs segìtségével tudjunk tovàbb fejlődni és minél több embert rá tudjunk venni arra, hogy kezdjen el mozogni.

Ha bàrmi kérdésetek van, nyugodtan keressetek itt a facebookon vagy akàr személyesen is szívesen àllok a rendelkezésetekre.