Sárdiné Simonyi Nikolett

Sárdiné Simonyi Nikolett vagyok, Dorogon élek 29 éve, két kisfiam van.
Én leszek az, aki kilóg a sorból közületek, hiszen nulla sportmúlttal kezdtem a futást 2015 októberében. Bizony, még egy éve sem futok.

A Férjem volt az, aki rávezetett, milyen jó is heti pár alkalommal futócipőt húzni és elmenni pár km-re kiszellőztetni a fejemet. Eleinte – míg csak Ő járt futni -, nem tetszett, hogy miért megy ki hidegben, melegben, fagyban, esőben is akár, miért nincs inkább velünk, aztán rájöttem. Azóta nálam sincs megállás.

Májusban volt az első versenyem, a Coca Cola Testébresztő. Augusztusban részt vettem a Zebegényi Panorámafutáson, ahol 8 km-en a nők között 3. ill. korosztályomban is 3. lettem. A szeptemberi II. Sarpi Dorog Városfutás versenyen a nők között – Pittner Gabi után – 2. lettem.

Célom, hogy egyre jobb időket fussak és egyre hosszabb távokat is. Ebben segít a Dorogi Futókör maximálisan. Nekik köszönhetem az első félmaratonomat is, ami még nagyon friss élmény. Szeretnék minél több félmaratont lefutni – ami a család mellett belefér -, egy ilyen szuper jó társaságban!

Bármi kérdésetek van, nyugodtan keressetek, próbálok segíteni!
Azt nem ígérem, hogy minden közös Futókörös futáson találkozunk, mert egy futó férj mellett nehezen jutok el ezekre, de igyekszem! 🙂