Sziasztok!

Szegvári Joci vagyok!

Ha környezetünkben körülnézünk, okkal mondhatjuk el Dorogról és a környező településeinkről, hogy igen sportos és mozgást szerető emberek laknak erre. Rengeteg futóval találkozhatunk, a hét bármely napján és a nap bármely időszakában. Futókörünk szeretné ezeket az embereket egy csoportba invitálni, csapattá kovácsolni.

Amikor valaki elmegy futni, nem kell senkihez igazodni, akkor és arra megy, amerre csak akar, mondják ezt nagyon sokan.
Mégis számtalan előnyét sorolhatnánk fel, miért jó egy csapatban sportolni. Végzett sportoktatóként és gyakorló edzőként, több éves tapasztalattal a hátam mögött állíthatom, előnyös a csoportos munka.

– Motiváló hatással lehet. Ha nincs kedved, hangulatod mozogni, egy időpontra megbeszélt közös program késztet a részvételre. Bátran kijelentem, amikor teljesítetted az aznapi „tervedet”, utána sokkal boldogabban és mentálisan felfrissülve fogsz hazatérni.

– Szakmai segítséget kapsz. Tagjaink több éves tapasztalattal rendelkeznek, futótechnika, edzéselmélet, illetve szükség esetén versenyre való felkészítés szerepelhet a közös munkában. Sajnos sokan belevetik magukat a „kontroll nélküli” edzésbe, aminek mind rövid, mind hosszú távon sérüléssel járó következményei lehetnek. Szeretnénk, ha ezt nem saját károdon tanulnád meg.

– Ki a természetbe! Ha megunnád a pályaköröket, városi futásokat, társaiddal bátran kimozdulhatsz az aszfaltrengetegből. Érthető, hogy nem szívesen megy ki senki a terepre egyedül, de közösségi futások alkalmával szoktunk Kálvária, Gete- hegy és Strázsa- hegy kirándulásokat is tenni. A kilátás mindig kárpótolja a belefektetett energiát.

– Csapatenergia. A közös edzés, rendezvényen való részvétel olyan erőket képes mozgósítani, melyeket lehet, hogy nem is feltételezel magadról. Teljesítménykényszert nem érzékeltet senki, ennek ellenére mindenki határozott fejlődésen esett át, aki csatlakozott hozzánk, bármilyen szintű sportoló is legyen.

– Közösséghez tartozás. Rendszerességet, magabiztosságot kölcsönöz, érezheted, hogy tartozol valahová, a háttértámogatás az élet mindennapos megpróbáltatásait is könnyebbé teheti.

Csatlakozz bátran TE is, szeretettel vár egy remek csapat!!