Futottak, jól érezték magukat és ledöntötték a korlátaikat a Dorogi Futókör Sportegyesület tagjai a 33. Spar Budapest Maraton Fesztiválon

A hétvégén rendezték meg a 33. Spar Budapest Maraton Fesztivált, ahova stílszerűen 33 ezer ember nevezett a 11 féle versenyszámra, ami új rekord.

Természetesen a futókör tagjai sem hiányozhattak az eseményről. Mindenki megtalálta a felkészültségének megfelelő távot és kihívást. Van aki a sérüléséből lábadozva a rövidebb távot választotta, volt aki már rutinosan csak élvezni szerette volna a hétvégi versenyt és a számára jól teljesíthető távot választotta, volt aki az egész évét erre a hétvégére áldozta be és szorgosan készült az első maratonjára és akadt olyan is aki a maratoni idejét szerette volna megjavítani. Indult egy maraton váltó csapatunk is, akik a csapategységet erősíthették a verseny által.

Voltak akik sajnos sérülés vagy egyéb dolgok miatt nem tudtak elindulni, viszont kimentek a versenyre buzdítani a többieket.

A kitűzött célokat sikeresen teljesítette mindenki,így elégedetten viselhette mindenki a teljesítésért kapott befutóérmét.

A szombati napon rendezték meg a rövidebb távokat, itt a Landliebe 10km-es versenyen 4-en képviselték az egyesületet. A feltörekvő generáció sem maradhatott ki,így Kottesz Gabriella és kislánya Dékay Nóri a Erste Maratonka 2,5km-es távját teljesítette mosollyal az arcán és megállás nélkül.

Landliebe 10km eredmények

Berényiné Lőrincz Anikó 59:51

Kottesz Gabriella 1:15:28

Pásztor Zsuzsanna 54:54

Szolik Zoltán 1:15:31

A vasárnapi nap már a hosszú távoké volt. Ezen a napon indultak a 30km-es távot és a várva várt Maratoni távot választok egyéniben és váltóban egyaránt.

Real Nature 30km

Bihari Csilla 3:23:36

Ludvig Elvira 3:23:57

Tolle UHT Maratonstaféta 4fős váltó

Az egyesületünk a Sarpi-Dorog Futófesztivál néven indult el ezen a versenyen.

A csapat tagja: Farkas Bernadett, Preszlikné Mátravölgyi Ágnes, Patkóné Magdi és Tóth László

Eredményük: 4:20:23

Spar Maraton 42km

Berky Attila 4:24:27

Szegvári József 4:24:37

Szabó Attila 4:27:11

Töreki Richárd 5:33:50

Mindenkinek hatalmas gratuláció jár!

Ha jövőre Te is szeretnél ott lenni,de nem akarsz egyedül készülni,vagy tanácsra van szükséged, akkor bátran keress minket! Segítünk!