Szeptember 24-én, egy kezdetben borongós, majd egészen kellemes őszi napon ismét megrendezésre került Esztergomban a lassan hagyománnyá váló félmaraton. A versenyzők választhattak, hogy egyéniben vagy váltóban teljesítik a 21 km-es távot, illetve lehetőség volt negyedmaratonon egyedül is indulni.

A Dorogi Futókört idén szép számmal, nyolcan képviseltük. Félmaratoni távon egyéniben Pittner Gabriella, Sárdiné Simonyi Niki, Barna Józsi és Szabó Attila, illetve váltóban Kemény Timi és Rostás Petra állt rajthoz. A negyedmaratoni (10,5 km-es) távot pedig Bihari Csilla és Patkó Istvánné Magdi teljesítette.

Az eredmények tekintetében szintén nincs okunk panaszra. A verseny során két dobogós helyezés és két egyéni legjobb eredmény született:
Gabi abszolútban és kategóriájában 2. helyezést ért el 1:40:19-es – eddigi legjobb – idejével,
Niki ugyanebben a kategóriában bronzérmes lett 1:50:09-es idővel.
Józsi pedig szintén új egyéni csúccsal büszkélkedhet (1:54:10)!

A kezdeti szomorkás idő ellenére jó kis futásban és remek szervezésben volt részünk, a csapat minden tagja élményekkel és kellemesen elfáradva tért haza.

Ezúton is gratulálok minden résztvevőnek és szervezőnek! Remélem jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk és talán még többen képviseljük a Dorogi Futókört!