Idén 32. alkalommal került megrendezésre Budapesten a Spar Maraton. A szervezők adatai alapján minden korábbi rekordot megdöntve, összesen 81 országból 31 920-an álltak rajthoz 11 különböző versenyszámban.

Természetesen ezt a nagyszerű versenyt kis csapatunk sem hagyhatta ki, tagjaink egyéniben és váltóban is rajthoz álltak október 15-én.

Egyéniben vágott neki a 42 km-es maratoni távnak Pittner Gabriella, Skrlyik Peti, Szabó Attila és Töreki Ricsi.

Barna Józsi és Gajdos Béla a 30 km-es távon vett részt.

Kemény Tímea, Kottesz Gabriella, Patkóné Magdi, Rostás Petra, Szegvári Joci, és Szolik Zoltán pedig 4 fős váltóban teljesítette a 42 km-t.

A nagy tömeg ellenére ismét egy szuper rendezvényben volt részünk, az időjárás is kegyes volt hozzánk, szép napsütéses időben csodálhattuk meg futás közben Budapest nevezetességeit. Élményekkel, tapasztalatokkal, bőséges befutócsomaggal, benne egyedi Spar Maratonos technikai pólóval és befutóéremmel térhettünk haza. Utóbbira Pittner Gabriella, Szabó Attila és Töreki Ricsi különösen büszke lehet, ugyanis életük első maratonját futották.

Szegvári Joci mint sok más eseményen, most is jótékony futóként, a Nárcisz Futókör színeiben indult. Joci vállalta, hogy futása során összegyűjt 50 000 Ft-ot a végstádiumú betegek ápolására a Hospice alapítvány számára.  Kitűzött célját sikerült elérnie, sőt több mint másfélszeres összeget gyűjtött össze az adományokból.

Ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek!