Sziasztok Futótársak!

A Dorogi Futókör régóta dédelgetett álma vált valóra szombaton, amikor végre – társrendezőként a Dorogi Sporttal – megrendezhettük az első olyan utcai futóversenyünket, ahol a 7 km mellett 14 és 21 km-es távokra is vártuk a versenyzőket. Kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek – szokták mondani, de mi most tényleg úgy érezzük, hogy ezzel a rendezéssel a nagybetűs KLUBOK táborába léptünk be.

Eddig is voltak eseményeitek! – mondhatnátok és persze igazatok is lenne. De egy félmaraton, az valahogy MÁS. Ezernyi előzetes teendő, engedélyek, útvonal tervezés, szalagozás, befutó csomagokhoz szponzor keresés, vendégek meghívása – ezernyi dolog, amivel eddig még nem szembesültünk.

És itt jön a CSAPATMUNKA. Csupa nagy betűvel. A Dorogi Futókörösök most is bebizonyították, hogy milyen jó a csapat, mekkora az összetartás. Nem volt kérdés, ki jön segíteni befutó csomagokat összekészíteni vagy a pályát felfesteni. Mindenki, aki ráért. Aki nem, az meg jégkrémmel támogatta a „dolgozókat”. Nem volt kérdés, ki jön segíteni molinót készíteni. Mindeni, aki ráért. Vasárnap. Délután. Forma1 nézés helyett. Nem volt kérdés, hogy ki tud kiállni biztosítani a verseny útvonalát, ki adja át az érmeket, ki áll helyt a célban. Mindenki, aki ráért.

Hát ezért is vagyok nagyon büszke a csapatra.

Persze tudjuk, voltak hiányosságok, voltak, amikre előzetesen nem gondoltunk, de a versenyzők pozitív visszajelzései megerősítettek bennünket abban, hogy jó az irány. Ígérjük, jövőre még színvonalasabb eseménnyel várunk benneteket!